Caută
Close this search box.

Termeni și condiții

Vizitarea, folosirea sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.rezonromania.net implică acceptarea Termenilor şi condiţiilor de utilizare ce sunt detaliate mai jos. Pentru folosirea în bune condiţii a site-ului, vă recomandăm să citiţi cu atenţie această secţiune.

DESPRE NOI
Site-ul www.rezonromania.net este administrat de Rezon Media Grup Member of Radika Verlag, numită în continuare Rezon Media Grup, cu sediul în Strada Lipova, nr. 19, sector 1, Bucureşti, România, înregistrată la Registrul Comerțului București cu numărul J40/10359/2004, cod unic de înregistrare RO16548094.

DREPTURI DE AUTOR
Întregul conţinut al acestui site, indiferent de natura lui (website design, text, imagini, elemente grafice, software, baze de date şi alte elemente similare), este proprietatea Rezon Media Grup şi, după caz, a altor terţi care au fost autorizați de Rezon Media Grup să le utilizeze. Folosirea conţinutului fără acordul Rezon Media Grup sau al proprietarilor de drept este interzisă şi se pedepseşte conform legilor în vigoare.
Nu puteți folosi cadre (frames în sensul limbajului HTML) sau tehnici de încadrare (framing techniques în sensul limbajului HTML) pentru mărci, logo-uri, sau alte informații protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfețe, formulare) ale www.rezonromania.net fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă, din partea Rezon Media Grup.

POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE
Rezon Media Grup garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor găzduite şi transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către Rezon Media Grup pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promoţii, etc.
De asemenea, informaţiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal vor putea fi utilizate de către Rezon Media Grup pentru elaborarea de estimări demografice despre clienţii site-ului www.rezonromania.net, în vederea îmbunătăţirii serviciilor oferite acestora, respectând prevederile legilor în vigoare.
Rezon Media Grup nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dvs. de e-mail unor terţi (persoane fizice sau juridice), nu vinde şi nu oferă către terţi adresele de e-mail obținute prin intermediul site-ului www.rezonromania.net. De asemenea, Rezon Media Grup nu divulgă datele dvs. personale altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dvs. explicit în acest sens.
Datele dvs. personale vor putea fi însă transmise autorităţilor în drept să verifice tranzacţiile comerciale sau altor autorităţi în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Prelucrarea datelor cu caracter personal este foarte importantă pentru noi. Prin urmare, ne străduim să vă procesăm datele personale în conformitate cu principiile stabilite în legislația privind protecția datelor aplicabilă în România, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date („GDPR„). Datele personale reprezintă orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă, iar o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată direct sau indirect, în special prin referire la un număr de identificare sau la unul sau mai mulți factori specifici fizici, psihologici, mentali, identitate economică, culturală sau socială.
Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, Rezon Media Grup are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.
Scopul colectării datelor este: informarea Clienților/Cumpărătorilor privind situația Contului lor, informarea Cumpărătorilor privind evoluția și starea Comenzilor, evaluarea Bunurilor și Serviciilor oferite, activității comerciale, de promovare a Bunurilor și Serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul Clientului/Cumpărătorului.
În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal, Rezon Media Grup își asumă obligația de a nu face disponibile către terți datele personale ale participanților fără acceptul acestora, ci doar în condițiile legii. Rezon Media Grup nu își asumă niciun fel de răspundere în cazul în care participanții își trimit datele personale în mod eronat.
Conform Legii nr. 677/2001, participanții beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, participanții au dreptul de a se opune prelucrării datelor personale care îi privesc și să solicite ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, aceștia se pot adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la Editura Rezon Media Grup – la adresa: Strada Lipova, nr. 19, sector 1, Bucureşti, România.

RETURNAREA PRODUSELOR
Cumpărătorul are dreptul de a returna produsul/produsele comandate în termen de 14 zile calendaristice de la recepționarea acestora, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență 34/2014 privind dreptul consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță. Data recepționării produselor este data preluării acestora de la reprezentantul firmei de curierat. Această dată poate fi verificată şi demonstrată prin documentele de livrare înmânate de curier. În termenul precizat mai sus, Cumpărătorul poate denunța unilateral contractul fără a invoca un motiv, conform Ordonanței de Urgență 34/2014 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanță, numai în scris, şi poate returna produsul numai dacă acesta este în condiții perfecte (inclusiv ambalajul) pentru a putea fi revândut ca produs nou. Cumpărătorul trebuie să informeze departamentul de Relații clienți în legătură cu intenția de a înapoia produsul în scris (via e-mail) și să retuneze produsul la adresa menționată în e-mailul cu procedura de retur care a fost transmis clientului. Rezon Media Grup va returna contravaloarea produsului/produselor repective în contul indicat de Cumpărător în formularul de retur, într-un termen maxim de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului returnat de Cumpărător. Costurile de transport pentru returul produsului/produselor vor fi suportate de către Cumpărător.
Returnarea integrală a contravalorii achitate se va face numai în cazul în care produsele sunt în stare perfectă iar ambalajul acestora este complet şi nu prezintă deteriorări. Deteriorarea produsului cauzată de Cumpărător sau de folosirea necorespunzătoare a produsului va fi suportată de Cumpărător. Dacă produsul a fost utilizat de către Cumpărător şi nu mai poate fi returnat în stare perfectă, Rezon Media Grup nu va putea returna contravaloarea acestuia.

PROTECȚIA CONSUMATORULUI
În România, drepturile consumatorilor persoane fizice sau juridice sunt supravegheate de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului, http://www.anpc.gov.ro.

Aceşti Termeni şi condiţii de folosire se aplică pe termen nelimitat de la prima accesare a site-ului www.rezonromania.net. Ei pot fi modificați de Rezon Media Grup în orice moment, fiind recomandat ca utilizatorul să verifice la fiecare accesare versiunea curentă.

Rezon Media Grup încearcă să-şi îmbunătăţească serviciile şi vă invită să contactaţi office@rezon.ro pentru orice probleme şi îmbunătăţiri legate de o bună colaborare sau de aceşti Termeni şi condiţii.

EBOOK GRATUIT
"Ce opțiuni au firmele în perioadele de criză economică"

Descoperă măsurile pe care le poți implementa în compania ta pentru a traversa mai ușor o recesiune economică.