Rezon Media Grup

CARIERE

Vrem să ne extindem echipa așa că în aceasta perioadă suntem  în căutarea de colegi noi pentru urmatoarele posturi :

OPERATOR VÂNZĂRI PRIN TELEFON

Printre responsabilitățile tale se numără :

– contactarea telefonică a clienților existenți și a altor prospecți cărora le vei promova publicațiile editate de noi,

– identificarea , înregistrarea și actualizarea permanentă a datelor de contact ale clienților/prospecților prezenți în baza de date ce-ți va  fi pusă la dispoziție,

– relaționarea activă cu celelalte departamente pentru îmbunătățirea calității produselor/serviciilor oferite.

Apreciem oamenii implicaţi, serioşi, cu reale abilităţi de comunicare /ascultare şi putere de convingere , având cunoștințe medii de operare a calculatorului.

Ești student și ai vrea să dobândești experiența atât de importantă pentru viitorul tău, nu ți-ar strica și niște venituri suplimentare dar în același timp ai vrea să mergi și la școală.Alege varianta de program care te avantajează: part-time sau full time.

De asemenea, dacă ești deja absolvent și în căutarea primului loc de muncă, sau te afli într-un moment delicat al carierei tale, am putea sa te ajutăm. Încearcă!

Dacă te regaseşti în descrierea noastră, și vrei să faci un prim pas, trimite-ne CV-ul la adresa de e-mail: angajari @rezon.ro .Așteptăm să te cunoaștem cât mai curând.

PS.  A! Despre venituri . Fiind un job în vanzari, poți sa presupui că îți vom propune un salariu fix + bonus din vânzări, tichete de masă cu valoarea nominala de 15 lei, și îți decontăm și RATB-ul.

Succes!


DESPRE NOI

Cu o experiență de peste 30 de ani la nivel internațional și din anul 2004 pe piața din România, Rezon Media Grup activează în domeniul produselor informaționale având în acest moment  peste 30.000 de clienți unici la nivel național.

Suntem o companie dinamică, dornică să-și consolideze poziția pe segmentul de piață  pe care acționează fiind în permanență preocupați de informarea legislativă curentă, completă, utilă și specializată a clienților noștri, de aceea, am creat ghiduri electronice legislative, reviste de specialitate, cărţi, publicaţii pentru a deservi nevoia de informaţii a unui cerc mare de persoane din diferite grupe profesionale  (manageri, contabili, specialişti în domeniul relațiilor de muncă sau financiar, anteprenori, avocați, etc.).

Experiența dobândită în toți acești ani se observă din calitatea și eficiența publicațiilor noaste care au o însemnată orientare practică  , venind în ajutorul partenerilor noștri nu doar prin informațiile legislative actualizate ci şi prin explicații tehnice privind modul în care modificările
legislative afectează activitatea desfăşurată, asupra responsabilităților profesionale, oportunităților, drepturilor și obligațiilor izvorate din legi.

Suntem serioşi, energici, profesionişti și avem încredere în ceea ce facem.