Caută
Close this search box.
Politica-de-retur

Politica de retur

Condiții generale

Cumpărătorul are dreptul de a returna produsul/produsele comandate în termen de 14 zile calendaristice de la recepționarea acestora, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență 34/2014 privind dreptul consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță.
Data recepționării produselor este data preluării acestora de la reprezentantul firmei de curierat. Această dată poate fi verificată şi demonstrată prin documentele de livrare înmânate de curier.
În termenul precizat mai sus, Cumpărătorul poate denunța unilateral contractul fără a invoca un motiv, conform Ordonanței de Urgență 34/2014 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanță, numai în scris, şi poate returna produsul numai dacă acesta este în condiții perfecte (inclusiv ambalajul) pentru a putea fi revândut ca produs nou.

Cumpărătorul trebuie să informeze departamentul de Relații clienți în legătură cu intenția de a înapoia produsul în scris (via e-mail office@rezon.ro) sau prin telefon 021-222.70.75 și să retuneze produsul la adresa menționată în e-mailul cu procedura de retur care a fost transmis clientului (Strada Lipova, nr. 19, sector 1, cod poștal 010888, Bucureşti, România).

Rezon Media Grup va returna contravaloarea produsului/produselor repective în contul indicat de Cumpărător în formularul de retur/e-mail, într-un termen maxim de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului returnat de Cumpărător.

Costurile de transport pentru returul produsului/produselor vor fi suportate de către Cumpărător.

Returnarea integrală a contravalorii achitate se va face numai în cazul în care produsele sunt în stare perfectă iar ambalajul acestora este complet şi nu prezintă deteriorări. Deteriorarea produsului cauzată de Cumpărător sau de folosirea necorespunzătoare a produsului va fi suportată de Cumpărător. Dacă produsul a fost utilizat de către Cumpărător şi nu mai poate fi returnat în stare perfectă, Rezon Media Grup nu va putea returna contravaloarea acestuia.

EBOOK GRATUIT
"Ce opțiuni au firmele în perioadele de criză economică"

Descoperă măsurile pe care le poți implementa în compania ta pentru a traversa mai ușor o recesiune economică.