Măsuri Economice Aplicabile în această perioadă

Măsuri Economice Aplicabile în această perioadă

Măsuri Economice Aplicabile în această perioadă

Încă de la sfârşitul lunii februarie 2020, mediul de afaceri din România se confruntă cu o situaţie care, la prima vedere, pare de domeniul fantasticului. Un virus venit rapid, o blocare efectivă a activităţii majorităţii companiilor din România, o populaţie cuprinsă de panică, oficiali care ne ȋndeamnă la calm, măsuri pentru companii… Tot ce ne rămâne este să nu ne blocăm, să continuăm fiecare ceea ce am ȋnceput, şi să sperăm că totul va trece ȋnainte ca economia ţării şi, implicit economia globală, să se prăbuşeasă efectiv.

Drăgan Oana

Download

Având în vedere situația economică extrem de dificilă prin care trecem în aceste zile, ne-am gândit să venim în ajutorul dvs cu informațiile necesare pentru a va susţine în demersurile continuării eficiente a activităţii dvs.
În revista „Măsuri Economice Aplicabile în această perioadă” vom detalia și comenta măsurile luate de guvern pentru susţinerea IMM-urilor, şi vom insista asupra modului de aplicare, iar pe lângă acestea vom prezenta şi opţiuni mai vechi dar care sunt valabile acum ca: telemunca, şomajul tehnic, suspendarea activităţii, concediile personalului, şi alte măsuri pentru a diminua impactul negativ al stării de urgență asupra activităţii curente a societății.

Puteţi utiliza o revistă de specialitate, realizată de experţii noştri, care vă asigură:

  • cele mai recente informaţii, prezentate complet şi clar,
  • soluţii potrivite perioadei de urgenţă, aplicabile de către orice companie,
  • explicaţii pe înţelesul tuturor privind aspectele legislative care suferă modificări şi completări în această perioadă.

În revista „Măsuri Economice Aplicabile în această perioadă” veţi regăsi dezbătute aspecte precum:
Măsurile luate de Guvern pentru IMM-uri, aplicabile în această perioadă: șomajul tehnic, munca la domiciliu, suspendarea activității, certificatul de situații de urgență, amânarea plăților, finanțarea prin credite susținute de stat, etc.
– Pe ce se vor axa la controale în viitor inspectorii statului și cum puteți să vă feriți de sancțiuni și contravenții!
– Ce decizii putem lua pentru a ne susține mai departe afacerea și după perioada de stare de urgență!

Revista „Măsuri Economice Aplicabile în această perioadă” va apărea de 2 ori pe lună, iar un abonament va costa 95 lei (TVA inclus) şi va include 6 ediţii. Pentru următoarele 3 luni, puteţi accesa infomaţii actualizate şi explicate, doar achitând factura proformă care a însoţit emailul de prezentare al revistei.
De asemenea, împreună cu ediţiile revistei veţi primi acces și la arhiva online cu modele pentru documentele utile în această perioadă, cum ar fi: acte adiţionale pentru munca la domiciliu şi telemuncă, decizii de suspendare a activităţii, instruirea angajaţilor privind covid-19, etc.

Puteţi accesa revista şi documentele cu ajutorul butonului de DOWNLOAD din partea de sus a paginii.

COMANDAŢI această revistă apelând numărul de telefon 021.222.70.75 sau prin email la office@rezon.ro unde vă rugăm să specificaţi detaliile de contact.

Mai multe produse
Obligaţiile privind maşinile înregistrate pe firmă “În ziua de astăzi,…