Curier Economic și Fiscal

Curier Economic și Fiscal

Curier Economic și Fiscal

Mediul de afaceri este unul dinamic, cu nenumărate provocări, care îi pune la încercare pe antreprenori, atât pe cei aflați la început de drum, cât și pe cei cu experiență. Atunci când suntem la curent cu toate noutățile în materie de business, acest lucru ne ajută să fim ancorați în realitatea economică a anului 2020, la toate provocările pe care aceasta le aduce.

Download

ARHIVA ONLINE

Una dintre cele mai solicitante preocupări pe care am avut-o cu toţii ȋn această perioadă a fost legată de găsirea unor soluţii potrivite pentru ca societățile să-și continue activitatea. Am învățat despre importanţa ȋntocmirii unui buget de venituri şi cheltuieli, a existenţei unui buffer ce poate fi folosit ȋn perioade de urgenţă și a corectitudinii ȋnregistrărilor efectuate ȋn contabilitate pentru a beneficia de anumite facilităţi atunci când situaţia o solicită.

De asemenea, interacţiunea cu mediul online a căpătat ȋn această perioadă o amploare deosebită. Dacă până acum erau puţine companii pentru care mediul online reprezenta o direcţie, odată cu impunerea măsurilor de distanţare, online-ul a devenit baza.

Revista „Curier Economic și Fiscal”  face parte din soluțiile de viitor, fiind o modalitate de informare tot timpul la îndemână, explicată și documentată.Specialiștii noștri sunt experți în diverse domenii de activitate, astfel că înţelegem pe deplin rolul pe care îl are informația în activitatea dvs și a companiei, atunci când trebuie găsite cele mai bune modalităţi de structurare şi alocare a resurselor limitate pentru a obţine rezultate profitabile.

Ediție de ediție veți regăsi în paginile „Curierului Economic și Fiscal”
– monografii contabile,
– soluții pentru înregistrările în contabilitate,
– discuții argumentate și lămuriri privind TVA-ul, taxele și impozitele,
– sfaturi și îndrumări concrete privind gestionarea personalului angajat,
– aspecte economice dezbătute în piața afacerilor din țara noastră,
– impactul pandemiei și atenuarea consecinețor negative ale acesteia,
– noile oportunități de dezvoltare a companiei în care activați.

Vom încerca de asemenea să vă ținem la curent cu toate modificările legislative importante, într-un mod ușor de urmărit, cu explicații, iar atunci când veți avea nevoie de un sfat, un răspuns rapid la o problemă concretă cu care vă confruntați, puteți să ne trimiteți un email și să aveți astfel parte de un răspuns potrivit, venit de la un expert în domeniu.

Știm că orice decizie este importantă pentru companie și de aceea, vă stăm la dispoziție cu informațiile necesare pentru ca dvs să vă puteți desfășura activitatea fără riscuri, iar afacerea să prospere.

Abonamentul la „Curier Economic și Fiscal” vă garantează:
– Siguranţă – accesul garantat la cele mai noi şi complete informaţii pe toata perioada abonamentului;
– Avantaje44 de pagini din experienţa specialiştilor noştri la dispoziţia dumneavoastă.
Acces nelimitat – aveți la dispoziție oricând arhiva online a revistei, de unde puteți descărca variantele pdf, cu codul de acces din factura fiscală.

Profitaţi acum de ofertele speciale la achiziţionarea revistei „Curier Economic și Fiscal”, astfel:

  1. În cadrul pachetului “Print+Digital”, variantă în care fiecare ediție va fi expediată către dvs. în formatul tipărit alături de accesul la arhiva on-line a revistei, la prețul de 189,95 lei (cu TVA și taxe de livrare incluse).
  2. Doar versiunea “Digital”, în format *.pdf, versiune în care dvs. accesați arhiva on-line a publicației în fiecare lună pentru a descărca edițiile ce fac parte din abonamentul dvs., la prețul de 139,86 lei (cu TVA).

Puteţi COMANDA această publicaţie apelând numărul de telefon 021.222.70.75 sau prin email la office@rezon.ro unde vă rugăm să specificaţi detaliile de contact.
Comanda dvs. va fi expediată prin curier, la adresa pe care ne-o veţi indica, iar produsul se va achita ramburs în momentul livrării.

Mai multe produse
Măsuri Economice Aplicabile în această perioadă “Încă de la sfârşitul…