Autorităţile Statului în Control

Autorităţile Statului în Control

Autorităţile Statului în Control

Download

În ultima vreme, statisticile şi comunicatele oficiale arată că inspecţiile desfăşurate de autorităţile de control s-au intensificat în rândul contribuabililor în toată ţara.
Dvs trebuie să fiţi pregătiţi şi informaţi, pentru că oricând inspectorii pot să “bată la uşă”.

ANAF, ITM, OPC, Poliţia locală, ISU, Garda de Mediu, chiar şi Inspectorii Rutieri pot cere documentele societăţii, pot aplica amenzi şi vă pot afecta bunul-mers al activităţii. De aceea este bine sa fiţi la curent cu modificările legislative, cu aspectele vizate mai des de organele de control, dar şi cum puteţi să vă protejaţi de sancţiuni, sau când puteţi contesta legal procesele verbale.

Arhivă Online

Prin intermediul revistei “Autorităţile Statului în Control” veţi regăsi toate aceste aspecte discutate de specialiştii contabili şi fiscali cu experienţă în domeniu, practicieni care au trecut prin multe controale în diverse activităţi şi vă pot sfătui asupra celor mai adecvate modalităţi de a vă feri de posibilele amenzi şi de a discuta corect cu inspectorii sosiţi în control.

Autorităţile Statului în Control”, cea mai utilă revistă în domeniul controlului din partea statului, cumulează experienţa practică a profesioniştilor şi vă oferă:

  • noutăţile legislative în toate domeniile de activitate,
  • exemplificarea şi argumentarea legislativă a aspectelor vizate cel mai des de inspectori,
  • un cumul de materiale şi sfaturi extrem de utile în relaţiile cu persoanele venite în control.
  • Abonamentul la revista Autorităţile Statului în Control”, vă garantează:
  • Siguranţă – accesul garantat la cele mai noi şi complete informaţii pe toata perioada abonamentului,
  • Avantaje – experienţa specialiştilor noştri la dispoziţia dumneavoastă.

Puteţi COMANDA această publicaţie apelând numărul de telefon 021.222.70.75sau prin email la office@rezon.ro unde vă rugăm să specificaţi detaliile de contact.
Comanda dvs. va fi expediată prin curier, la adresa pe care ne-o veţi indica iar produsul se va achita ramburs în momentul livrării.

Mai multe produse
Jurnalul de Resurse Umane Orice activitate economică implică procesul de…