Afaceri Pentru Viitor

Afaceri Pentru Viitor

Afaceri Pentru Viitor

Cele mai recente sondaje în România ne arată că majoritatea companiilor se concentrează pe exploatarea modelului de afacere actual și sunt mai puțin atente la tendințele din piață, care le pot zdruncina activitatea şi profiturile. Ştim, de asemenea, cât de important este pentru dvs să achiziţionaţi produse de legislaţie care să vă ajute în activitatea fiscală şi contabilă, însă credem că la fel de important este şi să beneficiaţi de un plus de inspirație și informații relevante pentru o afacere adaptată perioadei atât de tehnologizate în care trăim.

Newsletter-ul „AFACERI PENTRU VIITOR” vă oferă soluţiile de care aveţi nevoie! Vă oferim o sursă de informații utile și studii de caz din domenii diverse, de la metode inovative pentru finanţarea propriei afaceri, noi tehnologii şi soluţii digitale pentru reducerea timpului de lucru, creşterea productivităţii sau înlocuirea forţei de muncă extrem de deficitare în ultima perioadă, până la noile directive, măsuri și practici UE și implicaţiile transpunerii acestora în legislaţia din țara noastră, menite să asigure, în continuare, stabilitatea dvs. pe piaţa în care activaţi.

Puteţi utiliza o revistă de specialitate, realizată de experţii noştri, care vă asigură:

  • cele mai recente informaţii, structurate,
  • acces direct la noutăţile din piaţa afacerilor,
  • în paginile revistei veţi regăsi soluţii inedite şi moderne la problemele practice şi informaţionale cu care vă confruntaţi.

Arhivă Online

Abonamentul la “AFACERI PENTRU VIITOR” vă garantează:

  • Siguranţă – accesul garantat la cele mai noi şi complete informaţii pe toata perioada abonamentului;
  • Avantaje – 36 de pagini din experienţa specialiştilor noştri la dispoziţia dumneavoastă.

Această publicaţie vă asigură informaţia de specialitate de care aveţi nevoie pentru a vă desfăşura activitatea în condiţiile cele mai favorabile!

Profitaţi acum de ofertele speciale la achiziţionarea revistei “Afaceri pentru Viitor”, astfel:

  • 1 ediţie la preţul de 35* lei (TVA inclus);
  • abonament anual (6 ediţii din 2 în 2 luni) la preţul de doar 140* lei (TVA inclus), beneficiind de 30% reducere.
    * La acest preţ se adaugă taxele de procesare şi livrare în valoare de 14 lei.

Puteţi COMANDA această publicaţie apelând numărul de telefon 021.222.70.75 sau prin email la office@rezon.ro unde vă rugăm să specificaţi detaliile de contact.
Comanda dvs. va fi expediată prin curier, la adresa pe care ne-o veţi indica iar produsul se va achita ramburs în momentul livrării.

 

 

Mai multe produse
168 Cazuri practice despre TVA De la debutul ideii născute…