Normele metodologice de aplicare a Codului Fiscal 2018

Normele metodologice de aplicare a Codului Fiscal 2018

Cartea “Normele metodologice de aplicare a Codului Fiscal 2018” a fost realizată să vină în ajutorul dvs, pentru a fi în permanență la curent cu noile modificări fiscale actualizate la zi.
După cum bine știți, Normele metodologice sunt corelate cu structura Codului fiscal, cele zece titluri fiind structurate în secţiuni/subsecţiuni care fac trimitere la articolele din lege, fără a modifica în vreun fel regulile stabilite de acesta.
Elaborarea Normelor metodologice de aplicarea a Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările și completările ulterioare, aduce clarificări referitoare la aplicarea sistemului de autoimpunere prin declaraţia unică, modalitatea de calcul a bonificaţiilor, modalitatea de efectuare a plăţilor, precum şi modul de încadrare în plafoanele impuse a veniturilor din activităţi independente, prin exemple de calcul pentru fiecare tip de venit.

Cât privește structura, lucrarea este împărțită în 10 titluri după cum urmează:

  • TITLUL I – Dispoziţii generale
  • TITLUL II – Impozitul pe profit
  • TITLUL III – Impozitul pe veniturile microîntreprinderilor
  • TITLUL IV – Impozitul pe venit
  • TITLUL V – Contribuţii sociale obligatorii
  • TITLUL VI – Impozitul pe veniturile obţinute din România de nerezidenţi şi impozitul pe reprezentanţele firmelor străine înfiinţate în România
  • TITLUL VII – Taxa pe valoarea adăugată
  • TITLUL VIII – Accize şi alte taxe speciale
  • TITLUL IX – Impozite şi taxe locale
  • TITLUL X – Impozitul pe construcţii

Odată cu cartea, veți beneficia de O FACILITATE GRATUITĂ din partea noastră și anume o parolă de acces valabilă timp de 6 luni la varianta digitală a codului fiscal și a normelor de aplicare ce poate fi accesată pe www.codfiscal.rezonromania.net, unde aveți posibilitatea de a consulta în max. 48 de ore de la apariție, ultimele modificări legislative aduse acestor acte normative până la următoarea ediție tipărită a acestei lucrări. În cazul în care dețineți deja o parolă aceasta se va prelungi cu încă 6 luni.
Puteţi comanda această lucrare apelând numărul de telefon 021.222.70.75 sau prin email la office@rezon.ro unde vă rugăm să specificaţi detaliile de contact.
Comanda dvs. va fi expediată prin curier, la adresa pe care ne-o veţi indica iar produsul se va achita ramburs în momentul livrării.
Preţul cărţii este 92 lei (cu TVA), la care se adaugă taxele de procesare şi livrare în valoare de 14 lei.

Mai multe produse
Controalele ANAF Antifraudă Un singur lucru este întotdeauna cert, fie…