Cum interacționăm cu angajații

Cum interacționăm cu angajații

„Acestă carte îşi propune să vă prezinte cele mai utile strategii şi instrumente de motivare, implicare şi eficientizare a angajaţilor din organizaţia dvs. care în final să conducă la obţinerea unor rezultate financiare superioare pentru compania pe care o conduceţi sau deţineţi. Multe dintre ideile acestei cărţi au ca punct de plecare retenţia angajaţilor, relaţiile din interiorul companiei şi mediul de lucru care să contribuie la atingerea obiectivelor propuse. Toate aceste aspecte devin foarte importante în condiţiile unei pieţe a muncii extrem de dificile pentru angajatori în ultimii ani, cu o rată a şomajului aproape de 0 în anumite zone, și ca urmare, cu mari dificultăţi în recrutare.” 

Autor: Ana-Maria DĂNILĂ

Lucrarea conține 250 de pagini structurate în 3 capitole în care veți descoperi sfaturi concrete și sugestii utile din partea autorului ce vin în sprijinul managerilor pentru a dezvolta o companie cu rezultate financiare pozitive și angajați satisfăcuți.

Cât privește structura, lucrarea este împărțită în 3 capitole după cum urmează:

Capitolul I – Managementul resurselor umane în relația angajat-angajator

Capitolul II – Strategii și metode de retenție și motivare

Capitolul III – 
Importanța condițiilor de muncă ca factor motivator

Capitolul 1. Managementul resurselor umane în relația angajat-angajator – vă prezintă rolul și obiectivele managementului resurselor umane pe care le utilizează compania, strategii de evaluare, motivare și implicare a tuturor angajaților, o multitudine de strategii de formare și dezvoltare, punându-se accent pe creșterea performanței.

Capitolul 2. Strategii și metode de retenție și motivare – detaliază instrumentele folosite de angajatori pentru a reține angajații, precum beneficii extra-salariale, oportunități de evoluție, reducerea stresului cauzat de surmenaj. Toate aceste strategii de retenție sunt benefice atunci când un angajator vrea să-și păstreze angajații și să mențină costurile fluctuației de personal scăzute.

Capitolul 3. Importanța condițiilor de muncă ca factor motivator – capitol ce vă prezintă totalitatea factorilor cu impact benefic cum ar fi ideea de unitate a colectivului, capacitatea de a lucra în echipă și atitudinea pozitivă, păstrarea unui echilibru între viața personală și cea profesională a angajaților, permisiunea de a fi creativi și de a contribui personal la dezvoltarea business-ului.

Pe coperta cărții veți găsi atașat și „ CD Fișe de evaluare a angajaților” produs pe care noi vi-l oferim GRATUIT, și în care veți regăsi 30 de modele de fișe de evaluare, pentru o varietate de funcții de la cele de execuție la funcțiile de conducere, în format editabil, putând fi personalizate în funcție de necesitățile dvs.

Puteţi comanda această lucrare apelând numărul de telefon 021.222.70.75 sau prin email la office@rezon.ro unde vă rugăm să specificaţi detaliile de contact.

Comanda dvs. va fi expediată prin curier, la adresa pe care ne-o veţi indica iar produsul se va achita ramburs în momentul livrării.

Preţul cărţii este 89 lei (cu TVA), la care se adaugă taxele de procesare şi livrare în valoare de 14 lei.