Inspecţia Muncii

Inspecţia Muncii

150 de situaţii practice despre Contractele de Muncă

“Prin intermediul acestei cărți mi-am propus să vin în sprijinul dumneavoastră atunci când, inevitabil, trebuie să trataţi cu aspectele care ţin de contractul individual de muncă – act absolut necesar, care defineşte raporturile dintre angajator şi angajat.

Prezentate sistematic, în cele 10 capitole, noțiunile prevăzute de Codul muncii vor fi la îndemâna dvs, pentru ca, în calitate de angajator, să puteți evita eventualele amenzi aplicate de inspectori și să puteţi asigura un mediu favorabil de muncă. Astfel, am urmărit să explic cât mai clar 150 de situaţii întâlnite în activitatea departamentului de resurse umane, unele frecvente, altele care ridică probleme chiar şi specialiştilor, din cauza legislaţiei ambigue.”

Mirela Anişoara Hainagiu

 

Având aproximativ 300 de pe pagini, cartea Inspecţia Muncii. 150 de situaţii practice despre Contractele de Muncă este structurată astfel ca dvs să puteţi identifica uşor problema şi soluţia potrivită.

Studiile de caz şi atenţionările din partea autorului vor explica o serie de nelămuriri despre care discută practicienii din întreaga ţară, cum ar fi:

 

 

  • confuziile legate de perioada de probă a angajatului când discutăm de CIM pe perioadă determinată şi CIM pe perioadă nedeterminată.
  • ce avem voie să modificăm la un contract de muncă?
  • ce putem face cu un angajat care absentează nemotivat şi care sunt paşii unei concedieri legale.
  • ce obligaţii avem ca angajatori în legătură cu contractele colective de muncă.
  • cadrul legal special al contractelor pe perioadă determinată, cu timp parţial, cu munca la domiciliu sau ucenicie.
  • datele la care trebuie să operăm în REVISAL modificările contractelor de muncă.
  • obligaţiile angajatorului când tratează cu munca de noapte.
  • delegare vs detaşare şi când putem sancţiona salariaţii care refuză aplicarea dispoziţiilor.

Pe coperta cărţii veţi avea ataşat şi un CADOU din partea noastră CD-ul „Formulare conexe Contractelor de Muncă”, unde veţi regăsi o vastă colecţie de modele editabile ale documentelor necesare în derularea contractelor de muncă ale angajaţilor cum ar fi: contracte de ucenicie, regulamentul intern, contractul colectiv de muncă, decizii legate de modificarea CIM, etc.

ACHIZIŢIONAŢI această lucrare apelând numărul de telefon 021.222.70.75 sau prin email la office@rezon.ro unde vă rugăm să specificaţi detaliile de contact.

Comanda dvs. va fi expediată prin curier sau posta, la adresa pe care ne-o veţi indica, iar produsul se va achita ramburs în momentul livrării.

Preţul cărţii este 121 lei (cu TVA), la care se adaugă taxele de procesare şi livrare în valoare de 14 lei.

Mai multe produse
Afaceri Pentru Viitor Cele mai recente sondaje în România ne…