Ghidul Afacerilor on-line

Ghidul
Afacerilor on-line

“Ghidul Afacerilor on-line” a fost gândit şi conceput pentru antreprenorii care au deja o afacere off-line și vor să o dezvolte în on-line prin intermediul unui magazin electronic.

Această carte vă oferă o imagine completă a comerțului online în România așa cum este el. Fără înflorituri. Fără înfrumusețări. Descoperim şi discutăm atât barierele legale şi juridice ale dezvoltării unui magazin on-line cât şi toate elementele necesare dezvoltării unui magazin on-line de succes: de la implementare până la marketing.

Astfel, cartea cuprinde atât informaţii accesibile oricui, cât şi informaţii detaliate în profunzime, care pot face diferenţa între un magazin on-line de succes şi un magazin on-line care nu generează comenzi.

Atunci când am redactat această carte am luat în calcul multiplele posibilităţi pe care le are un om de afaceri atunci când dezvoltă un magazin on-line. Le-am prezentat pe fiecare în parte, le-am detaliat şi am căutat să oferim tot ajutorul necesar pentru a lua decizii informate atunci când dezvoltăm magazinul on-line.

Elementele şi recomandările din carte sunt privite din perspectiva avantajelor cât şi a dezavantajelor acestora: organizare, marketing, dezvoltarea website-ului, etc.

În cele din urmă, ne dorim să oferim o imagine cât mai completă a comerţului on-line şi să-l salvăm pe cititor de ore, zile şi chiar luni de zile de căutări pe Google şi întrebări pe forumuri. ”

Paul ARDELEANU
Robert LAZĂR

Cartea conține 300 de pagini și este structurată în 4 capitole, ce conțin o multitudine de sfaturi utile și informații legislative, redactate într-un stil extrem de ușor de parcurs și atrăgător:

Capitolul 1. Înțelegerea comerțului Electronic; Beneficii și limite – Vă ajută să înțelegeți piața actuală a comerțului on-line, tipurile de actvități cele mai potrivite pentru un magazin on-line și evoluția acestuia în România. Veți înțelege de la bun început beneficiile comerțului on-line pentru client cât și pentru comerciant. În plus, veți descoperi cum diferite tipuri de produse comercializate on-line necesită diferite strategii, și veți înțelege care sunt acestea.

Capitolul 2. Implementarea și gestionarea magazinului on-line – Acest capitol urmărește dezvoltarea unui magazin on-line, pas cu pas, pornind de la elementele juridice și fiscale până la elementele ce țin de fluxul de produse și de informații. Capitolul abordează fluxul logistic al magazinului on-line, gestiunea stocurilor, fluxul de informații, precum și contractele cu furnizorii. Tot în acest capitol descoperim cum să implementăm o politică de preț corectă și să dezvoltăm și urmărim planul de rentabilitate al magazinului on-line.

Capitolul 3. Procesul de cumpărare
 – În acest capitol înțelegem cum să dezvoltăm magazinul on-line astfel încât să dezvoltăm un traseu al clientului care cumpără. Punem accent pe fluxul utilizatorului, optimizarea procesului de comandă, cât și pe toate elementele esențiale pe care trebuie să le cuprindă un magazin on-line.

Capitolul 4 Marketingul Magazinului on-line
 – Acest capitol este extrem de folositor oricărui business, fie că este on-line sau off-line. Abordează marketingul pornind de la o perspectivă simplă și ajunge să prezinte tehnici și strategii complexe, care pot aduce rezultate chiar din acest moment și în afacerea dumneavoastră. Pe lângă acestea, capitolul abordează toate tehnicile moderne de promovare folosite de magazinele on-line cu cele mai mari vânzări.

În toate cele 4 capitole, cartea prezintă în detaliu modul în care putem implementa aceste strategii și oferă în același timp și sfaturi utile în alegerea unor specialiști sau terțe firme care să desfășoare aceste activități, precum cele de marketing.

Interviuri: Cartea cuprinde o serie de interviuri cu experți în domeniul afacerilor cât și în domeniul comerțului on-line. Printre ei, amintim:

  • Lorand Soarez Szas – unul dintre cei mai de succes speakeri din România
  • Liviu Taloi – unul dintre cei mai apreciați consultanți în comerțul electronic din România
  • Dragos Nicolaescu – Investitor

Pe lângă aceștia, cartea prezintă și interviuri cu oameni de afaceri care dețin magazine on-line din domeniul suplimentelor nutritive, automobile și obiecte decorative.

Pe coperta cărții veți găsi atașat și un CADOU din partea noastra, un Audiobook cu 10 Strategii de atragere a clienților, prezentat chiar de autorii cărții. Strategiile prezentate pot fi folosite imediat de la ascultare și nu necesită eforturi financiare de proporții.

Puteţi comanda această lucrare apelând numărul de telefon 021.222.70.75 sau prin email la office@rezon.ro unde vă rugăm să specificaţi detaliile de contact.

Comanda dvs. va fi expediată prin curier, la adresa pe care ne-o veţi indica iar produsul se va achita ramburs în momentul livrării.

Preţul cărţii este 79 lei (cu TVA), la care se adaugă taxele de procesare şi livrare în valoare de 14 lei.

Mai multe produse
Agri Bani În ultima vreme, ideile de afaceri agricole sunt…