Expert contabil

Expert contabil

În fiecare zi dvs. vă confruntaţi cu diverse situaţii profesionale. Şi noi la fel în elaborarea următoarelor ediţii ale revistei EXPERT CONTABIL. Aşa că haideţi să colaborăm, pentru că scopul nostru, prin intermediul acestui newsletter, este să vă fim utili.

În fiecare număr veţi descoperi cele mai noi informaţii şi articole realizate de specialiştii noştri privind modificările de ordin contabil, fiscal, economic şi implicaţiile acestora asupra activităţii dvs.

EXPERT CONTABIL vă asigură:

actualitatea în domeniu – accesul direct la informaţiile actuale, prezentarea structurată a acestora în funcţie de modificările intervenite;

 expertiză fiscal-contabilă – prezentarea detaliată a operaţiunilor şi problemelor contabile, pe baza reglementărilor legislative care se aplică, împreună cu exemplificarea practică atât de necesară pentru claritatea rezolvării acestora;

– soluţia întrebărilor concrete – tratarea problemelor concrete cu care vă confruntaţi, oferind în fiecare ediţie răspunsuri la situaţiile pe care dvs. le comunicaţi redacţiei.

Arhivă Online

Abonamentul la EXPERT CONTABIL vă garantează:

 Siguranţă – accesul garantat la cele mai noi şi complete informaţii pe toata perioada abonamentului;

 Avantaje – experienţa specialiştilor noştri la dispoziţia dumneavoastă.

Simplu şi eficient!

EXPERT CONTABIL vă oferă, LUNAR, 36 de pagini din experienţa specialiştilor noştri. Această publicaţie vă asigură informaţia de specialitate de care aveţi nevoie pentru a vă desfăşura activitatea în condiţiile cele mai favorabile!

Profitaţi acum de ofertele speciale la achiziţionarea unui abonamentelor, astfel:

– abonament anual (12 ediţii) la preţul a numai 10 ediţii – 381.5 lei (TVA inclus) în loc de 457.8 lei.

– abonament semestrial (6 ediţii) – 228.9 lei (TVA inclus).

Puteţi COMANDA această publicaţie apelând numărul de telefon 021.222.70.75sau prin email la office@rezon.ro unde vă rugăm să specificaţi detaliile de contact.
Comanda dvs. va fi expediată prin curier, la adresa pe care ne-o veţi indica iar produsul se va achita ramburs în momentul livrării.

Mai multe produse
Ghidul Afacerilor on-line “Ghidul Afacerilor on-line” a fost gândit şi…