Controalele ANAF Antifraudă

Controalele ANAF Antifraudă

Un singur lucru este întotdeauna cert, fie că ne confruntăm sau nu cu controlul ANAF: trebuie să fim informaţi! Doar aşa putem profita de prevederile legale care ne ajută (aşa-numitele facilităţi fiscale) şi putem înţelege pe deplin drepturile, dar şi obligaţiile pe care le avem în calitate de contribuabili.
De aceea această carte a fost gândită astfel încât să clarifice pentru dvs. activitatea inspectorilor Antifraudă. Practic, veţi afla de ce pot aceştia solicita orice document din companie în cadrul unui control inopinat, ce caută, de fapt, atunci când va trec pragul şi ce surse de informaţii folosesc cel mai des în depistarea neregulilor.

Şi pentru că ştim cât de important este sa fiţi informaţi la timp, în această carte veţigăsiexplicate, prin intermediul jurisprudenţelor multe situaţii practice, care sunt posibilele consecinţe ale unui control, dar şsancţiunileaplicabile.

În cele aproximativ 300 de pagini, aveţi împărţite pe 4 capitole cele mai importante informaţii pe care trebuie să le cunoaşteţi pentru a fi pregătiţi în cazul unui control din partea inspectorilor Antifraudă.

 • CAP 1. Ce implică un control antifraudă 
 • Pentru început va fi explicată activitatea de control, care sunt drepturile şi obligaţiile dvs. şi ale inspectorilor, dar este clarificată şi diferenţa între controlul antifraudă şi inspecţia fiscală.
 • CAP 2. Particularităţile controlului pe domenii de activitate
  Veţi observa că pe lângă documentele generale cerute de inspectori, există o serie de documente specifice care sunt în atenţia acestora pentru depistarea evaziunilor fiscale, pe care le veţi găsi prezentate detaliat pentru domeniul dvs de activitate astfel: comerţ, prestări servicii, producţie, agricultură, construcţii, turism, etc.
 • CAP 3. Când riscăm pedepse pentru Evaziune Fiscală 
  Soluţiile proceselor desfășurate în instanţele din România vor clarifica cele 7 fapte penale de evaziune fiscală reglementate legal în ţara noastră, care sunt practic neregulile de la care pleacă suspiciunea de evaziune, dar şi ce surse de informaţii folosesc inspectorii pentru depistarea fraudelor.
 • CAP 4. Prevenirea şi combaterea spălării banilor
  Vă va familiariza cu conceptul din perspectiva unui control Antifraudă. Vă prezentăm cele mai frecvent cercetate metode și tehnici de spălare a banilor (ex: tranzacţii în numerar și transferuri în conturi bancare nejustificate), ce obligații aveți faţă de Oficiul de Prevenire şi Combatere a Spălarii Banilor și, cel mai important, ce anume vor dori să verifice la dvs. inspectorii când există suspiciunea de spălare de bani.

Puteţi comanda această lucrare apelând numărul de telefon 021.222.70.75 sau prin email la office@rezon.ro unde vă rugăm să specificaţi detaliile de contact.

Comanda dvs. va fi expediată prin curier, la adresa pe care ne-o veţi indica iar produsul se va achita ramburs în momentul livrării.

Preţul cărţii este 96 lei (cu TVA), la care se adaugă taxele de procesare şi livrare în valoare de 14 lei.

Mai multe produse
CD-ul Contabilului Ghidul legislativ complet pentru contabili! Aşa cum ne-am…