Consultantul Fiscal

Consultantul Fiscal

Consultanţa fiscală necesară pentru adoptarea celor mai bune soluţii privind taxele şi impozitele datorate

Realitatea economică din această perioadă a generat şi cu siguranţă va genera în perioada următoare modificări legislative de natură fiscală. Prin intermediul ultimului nostru produs CD Consultantul Fiscal veţi fi în permanenţă informaţi în legătură cu toate aceste modificări, iar colectivul de autori care a participat la elaborarea acestui produs va comenta în cel mai scurt timp posibil implicaţiile acestor decizii legislative în activitatea dvs. şi efectele lor asupra afacerii dvs.

CF.RezonRomania.net

În cuprinsul CD-ului Consultantul Fiscal veţi regăsi

  •  toate noutăţile şi modificările legisative din domeniul fiscalităţii;
  • comentarii, explicaţii şi sfaturi practice realizate de autorii noştri privind impozitele, taxele şi contribuţiile sociale;
  • un ghid uşor de accesat, care conţine programe de asistenţă, aplicaţii utilizate pentru depunerea în format electronic a declaraţiilor, clasificările CAEN şi CPSA, duratele normale de funcţionare ale mijloacelor fixe, agenda fiscală, un asistent extrem de util pentru dvs. cu ajutorul căruia puteţi vizualiza toate obligaţiile declarative şi de plată ce vă revin la o anumită dată din întregul an calendaristic şi calculatoare fiscale.

Puteţi COMANDA acest produs apelând numărul de telefon 021.222.70.75 sau prin email la office@rezon.ro unde vă rugăm să specificaţi detaliile de contact.
Comanda dvs. va fi expediată prin curier, la adresa pe care ne-o veţi indica iar produsul se va achita ramburs în momentul livrării.

Mai multe produse
CD-ul Constructorului Ghidul complet pentru managementul în construcţii Piaţa construcţiilor…