Comentarii și monografii contabile

Comentarii și monografii contabile

Înregistrările contabile nu se fac doar în concordanță cu Legea contabilității și a referențialului contabil aplicabil. Sunt multe alte legi, ordine, hotărâri care au incidență și care trebuie aplicate atunci când analizăm o tranzacție, spre exemplu: Codul Fiscal, Legea societăților 31/1990, Ordinul nr. 2861/2009 pentru aprobarea Normelor privind organizarea și efectuarea inventarierii elementelor de natura activelor, datoriilor și capitalurilor proprii, Ordonanța de urgență nr. 158/2005 privind concediile și indemnizațiile de asigurări sociale de sănătate, etc.
Pentru practicieni este foarte dificil să rămână conectați și să asimileze toate modificările legislative care au impact în contabilitate.
Prin acest proiect, venim în întâmpinarea cititorilor noștri și aducem toate informațiile la zi, pentru cea mai mare parte a tranzacțiilor economice care au loc într-o entitate.

Mariana Darlaiane

Download

Cât priveşte structura, cartea are 416 pagini şi este împărţită în 8 capitole după cum urmează:

  • CAPITOLUL I – Considerații generale privind organizarea contabilității
  • CAPITOLUL II – Înregistrarea operațiunilor privind capitalurile proprii
  • CAPITOLUL III – Înregistrarea operațiunilor privind imobilizările
  • CAPITOLUL IV – Înregistrarea operațiunilor privind activele circulante
  • CAPITOLUL V – Înregistrarea operațiunilor privind salariații
  • CAPITOLUL VI – Înregistrarea operațiunilor privind datoriile și alte operațiuni cu terții
  • CAPITOLUL VII – Impozitul pe Profit
  • CAPITOLUL VIII – Taxa pe valoarea adăugată

La achiziția acestei lucrări veți primi GRATUIT din partea noastră o parolă de acces valabilă timp de 6 luni la varianta online a Codului Fiscal ce poate fi accesată pe www.codfiscal.rezonromania.net, unde aveți posibilitatea de a consulta ultimele modificări aduse acestei legi până la următoarea ediție tipărită. De asemenea, suplimentar față de ediția tipărită în versiunea online veți regăsi și Normele Metodologice de Aplicare a Codului Fiscal și Codul de Procedură Fiscală .

Puteţi COMANDA această publicaţie apelând numărul de telefon 021.222.70.75 sau prin email la office@rezon.ro unde vă rugăm să specificaţi detaliile de contact.

Comanda dvs. va fi expediată prin curier, la adresa pe care ne-o veţi indica iar produsul se va achita ramburs în momentul livrării.

Preţul cărţii este 134 lei (cu TVA), la care se adaugă taxele de procesare şi livrare în valoare de 14 lei.

Mai multe produse
Curier Economic și Fiscal „Mediul de afaceri este unul dinamic,…