Comentarii Codul Fiscal 2018

Comentarii Codul Fiscal 2018

Comentarii Codul Fiscal 2018

Cartea “Comentarii Codul Fiscal 2018” a fost concepută şi structurată astfel încât dvs, să intelegeți mai bine noile modificări aduse Codului Fiscal, prin includerea a numeroase exemple de care suntem siguri că vă loviți în practica de zi cu zi.

Din 2018 în Codul Fiscal se remarcă o serie de modificări importante, care afectează considerabil activitatea contribuabililor din România, modificări care vizează în principal următoarele domenii:

– impozitul pe profit, impozitul pe venit şi impozitele şi taxele locale;
– aria contribuţiilor sociale;
– regimul microîntreprinderilor;
– regimul privind aplicarea TVA-ului;

Cât privește structura, lucrarea este împărțită în 7 capitole după cum urmează:

  • CAPITOLUL 1 – Impozitul pe profit
  • CAPITOLUL 2 – Im pozitul pe venitul microintreprinderilor
  • CAPITOLUL 3 – Impozitul pe venit
  • CAPITOLUL 4 – Contributii sociale obligatorii
  • CAPITOLUL 5 – Taxa pe valoarea adaugata
  • CAPITOLUL 6 – Accize si alte taxe speciale
  • CAPITOLUL 7 – Impozite si taxe locale

Necesitatea alinierii legislatiei noastre la hotararile Curtii de Justitie a Uniunii Europene, la modificarile aduse regulamentelor, directivelor sau altor acte comunitare, precum si pentru a veni in intampinarea mediului de afaceri ca urmare a numeroaselor modificari legislative cu implicatii fiscale, au condus la rescrierea Codului Fiscal in 2016 si la numeroase modificari, aplicabile incepand cu 01.01.2018, ce au schimbat substantial prevederile din 2016.

Pe factura fiscală, în partea stângă, jos, este înscrisă parola dvs de acces pe siteul “Cd-ului Consultantul Fiscal” disponibil la www.cf.rezonromania.net. Accesul dvs. este GRATUIT o periodă de 6 luni de la momentul achiziţiei.
Aici veţi regăsi, suplimentar, versiunile actualizate ale celor mai importante acte legislative în domeniu, actualizate în 24h de la apariţie, printre care Normele Metodologice de Aplicare a Codului Fiscal și Codul de Procedură Fiscală, pentru ca dvs să puteţi lua cele mai bune decizii de ordin fiscal pentru succesul şi siguranţa companiei dvs.

Puteţi COMANDA această publicaţie apelând numărul de telefon 021.222.70.75 sau prin email la office@rezon.ro unde vă rugăm să specificaţi detaliile de contact.

Comanda dvs. va fi expediată prin curier, la adresa pe care ne-o veţi indica iar produsul se va achita ramburs în momentul livrării.

Preţul cărţii este 105 lei (cu TVA), la care se adaugă taxele de procesare şi livrare în valoare de 14 lei.

Mai multe produse
Tax Management Baze de impozitare, impozite, taxe, într-un cuvânt fiscalitate!…