CD-ul Constructorului

CD-ul Constructorului

Ghidul complet pentru managementul în construcţii

Piaţa construcţiilor din România este una dintre cele mai dinamice din economie, cunoscând în ultima perioadă o creştere extrem de rapidă. Datele statistice estimează că acest trend se va înregistra şi în continuare. Dacă până în acest moment cifrele au fost date de volumul lucrărilor, în următorii ani ritmul ascendent va fi determinat de diversificarea proiectelor şi de specializarea şi calitatea managementului în construcţii.

CDCons.RezonRomania.net

CD-ul Constructorului a fost conceput special pentru dvs, managerul care îşi doreşte să dezvolte o afacere competitivă şi de succes. Este ghidul practic de care aveţi nevoie pentru că vă oferă:

  • toate noutăţile şi modificările legislative din domeniile aferente construcţiilor: planificare teritorială şi urbanism, construcţia de locuinţe şi clădiri, control şi calitate, etc.
  • consultanţă privind contractarea, organizarea şantierului, izolaţii, montarea instalaţiilor, stabilirea ofertei şi a preţului aferent proiectului de construcţii, realizarea devizului etc.
  • modele de contracte (de construire, de antrepriză etc.), cereri şi alte acte indinspensabile domeniului de construcţii, iar scrisorile comerciale vă garantează succesul în corespondeţa de afaceri cu partenerii şi clienţii Dvs.
  • clasificări şi standarde obligatorii în domeniul construcţiilor, lista organismelor abilitate să elaboreze agremente tehnice, adrese utile, curs valutar.

Puteţi COMANDA acest produs apelând numărul de telefon 021.222.70.75 sau prin email la office@rezon.ro unde vă rugăm să specificaţi detaliile de contact.
Comanda dvs. va fi expediată prin curier, la adresa pe care ne-o veţi indica iar produsul se va achita ramburs în momentul livrării.

Mai multe produse
Finanțare europeană pentru IMM   Manualul “Finanțare europeană pentru IMM”,…