CD-ul Contabilului

CD-ul Contabilului

Ghidul legislativ complet pentru contabili!

Aşa cum ne-am obişnuit până acum, mediul legislativ din România este într-o continuă schimbare. Într-o astfel de perioadă, în care legislaţia se îndreaptă către maturitate, managementul companiilor trebuie să reacţioneze rapid atunci când este vorba de modificări legislative care dezechilibrează modelul de business aplicat.

CDC.RezonRomania.net

CD-ul Contabilului va simplifica considerabil activitatea dvs. iar accesarea informaţiilor sau a soluţiilor referitoare la problemele legate de aplicarea corectă a prevederilor legale în această materie va deveni extrem de facilă, întrucât în cuprinsul CD-ului veţi regăsi:

– Acte normative: Modulul conţine acte normative structurate pe tipuri de probleme fiscale: Coduri – totalitatea codurilor utilizate în activitatea fiscală-contabilă, Impozite – Impozit pe profit, Impozit pe venit, Impozite şi taxe locale, Control financiar – fiscal, Convenţii pentru evitarea dublei impuneri, Taxe – TVA, Accize, Sistemul vamal, Contribuţii taxe şi fonduri speciale. Contabilitate – actele normative specifice activităţii, Drept de asigurare şi muncă – legislaţia specifică, Contracte colective de muncă la nivel naţional, Clasificarea Ocupaţiilor în România.
– Modulul Administrare fiscală prezintă relaţia agenţilor economici cu organele de control: ANAF – o scurtă trecere în revistă a structurilor Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Legislaţie – actele normative ce reglementează relaţia cu organele de control, Practică judiciară – un bogat volum de decizii privind activitatea fiscal-contabilă pentru orientarea concretă a soluţionării diverselor situaţii.
– Modulul Aplicaţii practice conţine o serie de calculatoare fiscale (Calculul salariului brut pornind de la net, Fişa de plată a salariatului, Calculul deducerilor personale, Accidente de muncă şi boli profesionale, Cheltuieli totale angajator, Cheltuieli totale angajator-angajat, care permit calculul cheltuielilor privind salariaţii asigurând eficientizarea deciziilor), dar și programe de asistenţă care cuprind totalitatea aplicaţiilor utilizate pentru depunerea în format electronic a declaraţiilor. Acestea se instalează direct şi pot fi accesate imediat.
– Un bogat ghid informativ.

Aveţi acum cel mai competitiv produs pe suport electronic destinat domeniului contabilităţii, conceput special de colectivul nostru de experţi pentru dvs.

Puteţi COMANDA acest produs apelând numărul de telefon 021.222.70.75 sau prin email la office@rezon.ro unde vă rugăm să specificaţi detaliile de contact.
Comanda dvs. va fi expediată prin curier, la adresa pe care ne-o veţi indica iar produsul se va achita ramburs în momentul livrării.

 

Mai multe produse
CD de Resurse Umane Întreaga consultanţă necesară privind domeniul resurselor…