CD de Resurse Umane

CD de Resurse Umane

Întreaga consultanţă necesară privind domeniul resurselor umane!

Managementul resurselor umane din cadrul companiei dvs. este un proces extrem de complex, fiind, alături de managementul financiar, unul dintre elementele cele mai importante ale succesului sau eşecului unei afaceri.Acest produs a fost creat în ideea de a vă oferi toate acele componente care să contribuie la reuşita organizaţiei, prin prisma departamentului de resurse umane din cadrul acesteia.

CDRU.RezonRomania.net

Prin achiziţionarea CD-ului RESURSE UMANE veţi avea la dispoziţie cea mai cuprinzătoare “bibliotecă” de informaţii în acest domeniu structurată pe 5 module:

Managementul resurselor umane – modulul tratează teme privind, structura posturilor şi rolul acestora, planificare, recrutare şi selecţie precum şi comunicarea cu angajaţii.
– Raporturi de muncă şi asigurări sociale – dezbate teme privind munca şi asigurările sociale, beneficiile angajatorilor şi angajaţilor, şi vă ofera de asemenea un bogat capitol de modele de FIŞE DE POST.
– Formulare şi modele – secţiune care vă oferă o multitudine de formulare necesare în activitatea de resurse umane cum ar fi contracte de muncă, diverse tipuri de adeverinţe, decizii, cereri, declaraţii toate acestea putând fi editate şi tipărite direct de pe CD.
– Legislaţie – modulul cuprinde legislaţia actualizată la zi în domeniul raporturilor de muncă. Prezentarea actelor normative facilitează accesul la informaţie, cuprinsul actului normativ permite vizualizarea directă a secţiunii de interes.
– Ghid – vă oferă un capitol de informaţii utile, agenda inspectorului de resurse umane, clasificarea ocupaţiilor din România, conturile IBAN ale trezoreriei statului etc.

Puteţi COMANDA acest produs apelând numărul de telefon 021.222.70.75 sau prin email la office@rezon.ro unde vă rugăm să specificaţi detaliile de contact.
Comanda dvs. va fi expediată prin curier, la adresa pe care ne-o veţi indica iar produsul se va achita ramburs în momentul livrării.

Mai multe produse
CD Consultantul TVA Tot ce trebuie să ştiţi despre taxa…