CD Consultantul TVA

CD Consultantul TVA

Tot ce trebuie să ştiţi despre taxa pe valoare adăugată!

Realitatea economică din această perioadă a generat şi cu siguranţă va genera în perioada următoare modificări legislative de natură fiscală. Orice afacere de succes anticipează schimbările şi se adaptează în modul cel mai eficient posibil la cadrul legal existent. Astfel, companiile care îşi vor construi strategia pentru anul următor luând în calcul şi modificările privind TVA vor avea numai de câştigat.

TVA.RezonRomania.net

CD-ul Consultantul TVA va simplifica considerabil activitatea dvs. iar accesarea informaţiilor sau a soluţiilor referitoare la problemele legate de aplicarea corectă a prevederilor legale în această materie va deveni extrem de facilă, întrucât în cuprinsul CD-ului veţi regăsi:

– toate noutăţile şi modificările legisative din domeniul TVA;
– comentarii, studii de caz, exemple şi sfaturi practice realizate de autorii noştri privind cota TVA;
un ghid uşor de accesat, care conţine modele de formulare fiscale, programe de asistenţă actualizate conform legislaţiei în vigoare. Acestea sunt pregătite pentru a fi completate direct şi tipărite în cel mai convenabil mod pentru dvs. În cadrul acestor secţiuni puteţi accesa agenda fiscală şi regăsi informaţii utile referitoare la TVA-ul intracomunitar.

Aveţi acum cel mai complet ghid pe suport electronic destinat informaţiilor privind TVA-ul: CD-ul CONSULTANTUL TVA. Utilizând acest produs, veţi putea lua cele mai bune decizii pentru succesul şi siguranţa companiei dvs.

Puteţi COMANDA acest produs apelând numărul de telefon 021.222.70.75 sau prin email la office@rezon.ro unde vă rugăm să specificaţi detaliile de contact.
Comanda dvs. va fi expediată prin curier, la adresa pe care ne-o veţi indica iar produsul se va achita ramburs în momentul livrării.

Mai multe produse
Autorităţile Statului în Control Download În ultima vreme, statisticile şi…