Agri Bani

Agri Bani

În ultima vreme, ideile de afaceri agricole sunt printre preferinţele persoanelor care doresc să îşi investească banii în mod inspirat. Agricultura deţine mare potenţial de dezvoltare, de eliberare de profit şi numeroase idei de afaceri extrem de bănoase, idei de afaceri noi şi originale, idei de afaceri clasice sau tradiţionale, idei de afaceri ce se pot finanţa prin fondurile europene nerambursabile şi lista nu se sfârşeşte aici. Există din ce în ce mai multe ajutoare şi subvenţii oferite de stat pentru cei implicaţi şi şanse mari de succes, pentru cei care se decid să valorifice aceste idei de afaceri de viitor.

Am conceput revista de specialitate AGRIBANI să devină un sprijin real pentru toţi cititorii noştrii şi esenţială oricărui manager, ce aspiră la o afacere agricolă performantă.

Arhivă Online

AGRIBANI este structurată pe următoarele module astfel:

1. Agri  Info
Cele mai recente modificări legislative.

2. Agri
  Afaceri
Expertiză şi consultanţă privind soluţionarea problemelor concrete cu care vă confruntaţi.

3. Agri – Legislativ. Contabilitate, fiscalitate şi resurse umane
Prezentarea şi argumentarea legislativă a temelor privind taxele şi impozitele, aspectele privind raporturile de muncă, prezentarea procedurilor, a drepturilor şi obligaţiilor ce decurg din relaţiile de muncă, dar şi operaţiunile şi problemele contabile, reglementările legislative care se aplică în domeniul agriculturii, împreună cu exemplificarea practică, beneficiind în acelaşi timp de avantajul informării şi al verificării.

4. Agri
  Financiar şi Politici UE
Direcţiile şi politicile instituţiilor UE ce reglementează sectorul agricol.
Detalii privind finanţările din fonduri europene ce pot fi acordate în agricultură.

5. Agri
  Sfatul Lunii
Răspunsuri la probleme practice şi informaţionale.

AGRI BANI vă oferă, LUNAR, 36 de pagini din experienţa specialiştilor noştri.
Această publicaţie vă asigură informaţia de specialitate de care aveţi nevoie pentru a vă desfăşura activitatea în condiţiile cele mai favorabile!

Puteţi COMANDA această publicaţie apelând numărul de telefon 021.222.70.75sau prin email la office@rezon.ro unde vă rugăm să specificaţi detaliile de contact.
Comanda dvs. va fi expediată prin curier, la adresa pe care ne-o veţi indica iar produsul se va achita ramburs în momentul livrării.

Mai multe produse
Cum interacționăm cu angajații „Acestă carte îşi propune să vă…